вторник, 10 май 2016 г.

Офис масаж

Нервното напрежение и стреса на работното място стават причина за намялена работоспособност и болки в кръста. Затова много от хората работещи пред компютъра търсят начини за релаксиране и намаляване на нервното напрежение чрез плуване, йога, фитнес.

Офис масажа отнема стреса, зарежда с енергия и повишава работоспособността. Все повече фирми се интересуват как служителите да станат по ефективни в работния процес. Масажът в който се исползват похвати от класическият масаж + акупресура в, който се прават 10 от най важните точки в акупресурата има много положителен ефект за повишаване на работоспособността. 

Съчетанието масаж + акупресура има положителен ефект освен в отнемането на стреса и отболкирва болкираната енергия така човек става по - спокоен, весел и работоспособен има и положителен ефект и за болките в гърба. Масажът е 15 минутен обхваща врата, гърба,раменете.
 

Процедурата продължава и до 20 минути ,ако се включат и ръцете. Масажът бива два вида релаксиращ и тонизиращ в зависимост от това как се чувствате.Релаксирашият е с по- бавни движения и целта е да се отпуснат мускулите по – добре има положителен ефект при главоболие, нервно напрежение, умствена преумора. Вторият вариант е тонизиращ при него похватите се правят с по- бързи движения и целта при него е да се тонизира организма по- бързо и с по - голяма лекота да се влезне в работния процес, когато човек се чувства неработоспособен. 

Голямо предимство за вас е ,че не губите време ,тъй като процедурата се прави в офисът където работите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар